Lauramasszőz-ESZO
Szexpartner, Masszázs, Domina, Escort
31 éves, Nő
Ha telefonálsz kérlek hivatkozz a Vad vágy - szexpartner kereső oldalra!
Cím
Zala, Zalaegerszeg belv.Vad Vágy - Szexpartner kereső
Kit vár
Férfit, Nőt, PártVad Vágy - Szexpartner kereső
Hol vár
Nálam, Nálad, Ebéd, vacsora meghívás, Üzleti út, Külföldi útVad Vágy - Szexpartner kereső
Riport
Vad Vágy - Szexpartner kereső
Kedves Látogatóink és Olvasóink!

Íme a következő riportunk, melyet Lauramasszőz-ESZO hozzájárulásával készítettünk el számotokra. Olvassátok figyelemmel és élvezettel.


1.) Szerinted milyen a jó vendég?

Szerintem a jó vendég szintén kölcsönösen diszkrét, pontosan érkezik a megbeszélt időpontban. Korrekt, gáláns és ápolt. Nem kíván túlságosan leterhelni, de ugyanakkor szépen meg lehet beszéni vele mi az amit konkrétan akar. Már előre a telefonban, emailben közli hogy mi a szándéka és erre mennyi díjat kíván szánni. Ha szimpatikus vagyok számára, személyemhez illő apró ajándékkal is meglep, ami lelkileg megerősít. De persze nem elvárt.Miután távozik nem keresget fölöslegesen, "nem használ" erotikus telefonvonalnak.  Nem energiavámpír.Mikor visszatérne, szimplán felhív és már ismerjük egymást nagy vonalakban.


2.) Elmesélnéd nekünk a legextrémebb, legmeglepőbb kalandodat egy vendégeddel?

Legextrémebb vendégem konkrétan nem volt. Olyan visszatérő vendégem van, aki szinte kitalálja mire vágyok, és Amsterdamból, nőket túlszárnyaló pontossággal és rafinériával kosztümöket, titkárnős szerkókat, fehérneműszetteket, cipőkollekciót hozott nekem ajándékba, eltalált méretben.Ez természetesen nem elvárt.Számomra is meglepő és kellemes volt.Volt olyan vendég is, aki szintén hozott, és ő is fel akarta próbálni.


3.) Hány vendéget fogadsz maximum egy nap?

Változó. Megpróbálok minden érdeklődőt időpontban fogadni.


4.) Mitől függ és Szerinted mi az alapja annak, hogy egy vendég biztosan visszajöjjön Hozzád és ezért Te miket teszel meg?

Fontos hogy a vendég érezze, hogy személyre szabottan vártad. Nem gépként, nem futószalagon és nem személytelenül. Szeresd a szolgáltatást amit csinálsz, mert ha csak kényszer szülte, az rányomja a bélyegét az egészre. Adjad a természetes személyiségedet! Legyen benne empátia, odafigyelés és a lágy női érintés varázsa. Ugyanakkor a kölcsönös diszkréció és egymás tiszteletben tartása is evidens.


5.) Mi a legmerészebb kívánságod, amit ha szerepet cserélnénk tőlem kérnéd, hogy teljesítsem?

Ezt a kérdést nem találom fontosnak. Úgysem cserélünk szerepet.


6.) Mik azok a tulajdonságok, ami alapján szimpatikus lesz egy vendég?

Ad magára, szavahihető, nem rabolja fölöslegesen az idődet. Úgy bánik veled mint egy barátnővel, tiszteli benned a hölgyet.


7.) Mennyire gyakori, hogy a lány vendég hív fel Téged?

Volt már aki páros masszázst szeretett volna női partnerével. Olyan biszexuális írónő is, aki regénye írása miatt keresett meg, kölcsönös erotikus és irodalmi gondolatcserére.


8.) Általában milyen korosztályúak a Vendégeid?

19- 68év, de változó.


9.) Volt-e már olyan Vendéged, aki benned felháborodást keltett és ha igen mivel?

Felháborodást konkrétan nem, csak nem vállaltam el a kérését. Emberek vagyunk, szelektálunk. Bármit, bármi áron azért nem! A pénz nem minden és embernek kell maradni minden körülményben. Pl. volt olyan megcsalt férfiú, aki párját is magával hozva így akarta megbüntetni hűtlen kedvesét. Hogy a hölgyemény végignézzen velem egy erotikus masszázst. Ezt egy esetleges bosszú miatt eleve nem vállaltam.


10.) Mennyi volt a leghosszabb idő, amit egy vendéggel töltöttél?

Egy kedves vendég teljes ellátással, kiszolgálással, ebéddel meghívott egy fél délutánra az üdülőjébe. Maga főzött nekem és még a díjamat is kifizette. Királynőnek érezhettem magam. Megtisztelő volt. Az is előfordult, hogy balatonparti szállodába invitáltak kísérőként wellness programra. De ez ritkább. Általában egy kellemes fél órát, órát, max. 2 órát szeretnének legtöbben eltölteni, erotikus masszázzsal, dominával, fullservice-el.


Köszönjük Lauramasszőz-ESZO és a magunk nevében a figyelmet!

A Vad Vágy - Szexpartner kereső oldal bemutatja Lauramasszőz-ESZO hirdetését:

Célunk, hogy minden tisztelt hirdetőnkről a legtöbb információt tudjál meg az adatlapján. Az adatlapon szereplő képekkel akár képeslap formájában meglepheted barátaid és meghívhatod velük őket az oldalunkra, ahol azonnal megpillanthatják azt a hirdető, akit Te is megnéztél. De akár az ismert közösségi portálok üzenőfalaira is kiteheted a hirdető adatlapját, ha ehhez lenne kedved, hogy mégtöbb emberrel oszd meg a hirdetését.

Szexpartner adatlap

Minden hirdetőnek egyedi szerkesztésű adatlapja van, ahova önszántukból, saját belátásuk szerint töltik fel a róluk szóló adatokat. Az adatlap szerkezete minden szexpartner esetén azonos a Vag Vágy - Szexpartner kereső oldalon belül. Ennek az a megfontolt célja, hogy a látogató egységes minőséget lásson és könnyebben össze tudja hasonlítani a keresett szexpartnerek adatlapjait.

Az adatlap felső részén található a szexpartner neve és telefonszáma. Picivel alatta a címe látható, illetve, hogy kikkel találkozna szívesen. Továbbá a szexpartner egyedileg írt bemutatkozó szövege olvasható. Ezt a bemutatkozó szöveget Lauramasszőz-ESZO nevű szexpartner hirdetőnk írta magáról. Lejebb a további információkat olvashatod az adott szexpartner adatlapján, jelen esettben Lauramasszőz-ESZO adatlapján. Itt találod a hirdető testi adottságait és hogy miket vállal be a szexpartnerével. Legalul pedig olvashatod, hogy mikor érne rá a szextalira.

Az adatlap legalján olvashatod az adott szexpartnerről szóló hozzászólásokat, véleményeket, beszámolókat. Természetesen amennyiben Te is regisztrált felhasználó vagy a szexpartner kereső oldalunkon, Te magad is írhatsz beszámolót vagy véleményt a hirdetőről. Előre megkérünk, hogy a trágár kifejezéseket mellőzd az oldalon. A minőségi tartalom mint a hirdetőink, mind a látogatók számára egyaránt fontos, így mi is nagyon odafigyelünk rá, hogy ez a minőség megmaradjon. Ezért kérünk, hogy a kurva, ribanc, lotyó és további obszcén kifejezéseket kerüld. Ne sértegessük egymást az oldalon, ez nem erről szól.

Baloldalt láthatod a szexpartner feltöltött képeit, melyeket tetszésed szerint ki is nagyíthatsz, hogy jobban szemügyre vehesd. A képek jobb alsó sarkában látható ikonnal a kiválasztott képet képeslap formájában el is küldheted barátaidnak. A levélben megjelenik az kiválasztott kép, ami a szexpartnert ábrázolja, jelen esettben most Lauramasszőz-ESZO nevű szexpartner hirdetőnket. A képre való kattintást követően a levél olvasója a képen látható szexpartner adatlapjára ugrik.

Sőt hirdető oldalunk lehetővé teszi, hogy a szexpartner hirdetőink bemutatkozó videót is feltölthessenek magukról az adatlapjukra, ezzel mégjobban felizgatva a látogató fantáziáját. Természetesen ezzel mégjobban hitelesíthető a fotógarancia.

Amennyiben felhívnád Lauramasszőz-ESZO hirdetőnket a +3670/526-6640 telefonszámon, akkor kérünk, hogy hivatkozz arra, hogy a hirdetést a Vad Vágy - Szexpartner kereső oldalon találtad. Ez a szexpartnerek számára is fontos, hogy tudják melyik hirdető oldalról érkezett érdeklődő, továbbá hívás. Közös érdekünk, hogy egymást segítve minél minőségibb szexpartner kereső oldalt üzemeltethessünk.